Tegye a kedvencei közé!    

Információk


Kedves Látogató!


A méretre készülő ruhánál kérlek, előzetesen egyeztessük az árat és a vállalási időpontot!
A kézzel festett ruháim ára a feltöltött mintadarab méretéig és a festés tónusáig érvényes. A nagyobb méretet és a sötétebb színeket felárral készítem!
A kézi-festés esetlegességéből adódó árnyalatnyi eltérések lehetségesek, így - mivel sosem készülhet két egyforma darab - biztos lehetsz abban, hogy- bár a fotón láthatóhoz hasonló, de abszolút-egyedi a megrendelt ruhád!

Legfontosabb méretek:
Mellbőség, derékbőség,csípőbőség:

36-os: 84-64-90..................... 38-as: 88-70-92...................
40-es: 92-72-98..................... 42-es: 96-78-102..................
44-es: 100-82-106................. 46-os: 104-86-110.................
48-as: 110-90-115................. 50-es: 116-94-120.................
52-es: 122-98-125................. 54-es: 128-102-130................

A ruhákat standard méretre, átlagos női magasságra készítem.

Alakra-igazítást csak személyes találkozó esetén vállalok!
(Apróbb beigazításokat egy helyi varrónővel érdemes elvégeztetni.)


Vendégkönyv

 

Kedves Olvasó!

   Kovács Kata - aki a feleségem - szerénysége tiltja, hogy túlságosan sokat írjon magáról és munkáiról. Bátrabb látogatóink lelkes reakcióit viszont szeretném megosztani másokkal is, hisz talán nem is sejtik milyen nagy bíztatást és elismerést jelent egy-két kedves szó. Engedélyt kértem néhány levélírónktól, hogy közzétehessem írásaikat, ösztönözve másokat is a levélírásra... Volt aki névvel, volt aki csak keresztnévvel, de olyan is akadt, aki akár fényképpel is vállalta (lásd a " Menyasszony-album"-ot) a szereplést. Többségük megtiszteltetésnek vette kérésemet, holott nekünk megtiszteltetés és ezúton is megköszönöm Nekik...

Kovács Attila   k2h@freemail.hu


    "Kata, az életemet megváltoztatták ezek a szép holmik!

   Szép lány voltam, jó alakom volt. Aztán meghíztam, mert nagyon szeretek enni-inni, nagyon jó háziasszony vagyok, szeretem elkényeztetni a családomat, a barátaimat. Imádok főzni, gyönyörű házban lakom. Szeretem feldíszíteni a házat, az asztalt minden nap másképp terítem meg. Minden nap más asztalterítő, gyertyák, virágok, kristálycsillárok a mennyezeten.  Nagyon szeret a férjem (én is őt) és én soha nem aggódom amiatt, hogy egy fiatal nőért el fog hagyni, mert mi lelki társak vagyunk, izgulunk egymás sikereiért. A gyerekeink felnőttek, sikeresek. Egy boldog nő vagyok.

   Csak ez a kövérség bántott (és bánt) mindig. Ezer fogyókúrát követtem, néha le is fogytam, aztán meguntam a sanyargatást és visszahíztam. Tudja, Kata, ha az ember kövér, akkor láthatatlanná válik. Az emberek a kövérséget mohósággal, önuralom-hiánnyal azonosítják, pedig a kövér ember keveset eszik. Én soha meg nem eszek egy süteményt se, soha egy fagyi.  El nem tudja képzelni, mennyi pénzt adtam ki ruhákra, amit ha megvettem, otthon már ki is dobtam, soha fel se vettem, mert kövérnek láttam magam benne.

   De most megtaláltam önt! Gyönyörű ruhái vannak, mondja el mindenkinek az én történetemet! Egyedül vagyok itthon, de a számítógép mögött a szép kis blúzban vagyok, kifestettem magam, már nem szaladok el a tükör előtt, hanem nézegetem magam benne.

   És azt mondom magamnak: Gizella,  51 éves vagy, de egészséges vagy, kövér vagy, de szép vagy, egy egyéniség vagy, senkinek nincsenek ilyen szép ruhái és ezt mindet Kovács Katának köszönhetem!

   Kívánok jó egészséget, mert az a legfontosabb, és tervezzen tovább, főleg a kövér nőknek, mert azt szeretném, ha mindenki így érezné magát!

Üdvözlettel:
Gizella
Amsterdamból"


 

  "Kedves Kovács Kata!
 
   Nem hittem a szememnek, amikor Önre találtam az Interneten. Ennyi gyönyörű ruhát...  azt nem mondom, hogy nem láttam, de az biztos, hogy ennyire közel még nem éreztem magamhoz őket. Mindig is az volt a vágyam, hogy a ruhatáram valahogy így nézzen ki. Igyekszem is ezt összehozni, de ehhez kell egy olyan zseniális tervező, mint Ön! Nem akarok tovább ilyen csöpögős mondatokat írni, hiszen nyilván Ön is tudja, mennyire ritka dolog, amit csinál.
 A problémám az, hogy miért nem Önnek van annyi divatbemutatója, mint 1-2 "híres" divattervezőnek ,miért nem beszél Önről is a média stb... Miért mindig ugyanazt a 2-3 nevet látjuk, halljuk? Nem az ő munkájukat bántom, hiszen ők is csodálatos ruhakölteményeket mutatnak be alkalomról alkalomra. Csak olyan furcsa, hogy ebben az országban minden témának, műfajnak megvan a 2-3 vezető alakja, és  utána senki nem kaphat teret. /Ráadásul az a 2-3 legtöbbször nem is a legjobb./
 
Csökönyi Rita"


  "Kedves Kovács Kata!
 
   Esküvőnket párommal augusztusra tűztük ki.  Az Ön által tervezett kollekció néhány darabja tökéletesen megfelel elképzeléseimnek, mivel egy szolidabb ünneplést tervezünk.  Csatoltam a két legjobban tetsző modell képét, viszont olyan kívánságom lenne - illetve kérdésem, hogy ez egyáltalán megvalósítható-e -, hogy a két modell kombinációját szeretném viselni. Az e12 modell kabátkája az e07 modell szoknyarészével nyerte el legjobban tetszésemet, mondhatni teljesen beleszerettem. Természetesen az Ön véleményét szeretném kikérni ez ügyben, mert képről nehéz megítélni, mennyire illik össze a két modell például az anyagukat tekintve. Ránézésre nekem hasonlónak tűnnek stílusban és anyagban is. További kérdésem, hogy 40-es méretben elkészíthető-e a ruha, természetesen méreteimet a későbbiekben pontosan is megadom, ha ez szükségessé válik. A távolság lakhelyeink között igen jelentős (mi Pécelen lakunk), de a ruháért szívesen lemegyünk Pécsre, de akár próbálni is.
 
Válaszát előre is köszönöm.
 
Üdvözlettel:
Dávid Ibolya"


  "Kedves Kata! 
  
    Először is gratulálok a kreációidhoz, s ugyan nem vagyok szakmabeli, de úgy gondolom, hogy rendkívül egyedi és ízléses divatvilágot teremtettél meg az általad tervezett ruhakompozíciókkal.
    Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy ez az a stílus, amelyre mindig vágytam, de soha nem találtam meg egy helyen hozzá mindent. Elvétve, itt-ott, akad egy-két darab, amely hasonló jellegűnek mondható, de hogy valaki csupa ilyet tervezzen, ezt nem is hittem volna!
    A lényeg, hogy hála istennek, ráakadtam a honlapodra, és szívem szerint persze rögtön kicserélném az egész ruhatáramat..., de hát, mint tudjuk, az ilyesmi anyagi ráfordítással jár, jelen pillanatban pedig egyenlőre csak egy-két darabra gondolhatok.
    Ki is választottam 4 kreációt, melyeknek mérete és ára felől érdeklődöm. (A képeket csatolom.)
 
Várom válaszod! Üdvözlettel:
Molnár Andrea
Szegedről"


  "Kedves Kovács Kata!
 
 Nagyon ízlésesek és szépek kreációi. Örülök neki, hogy ráakadtam. Remélem a Web-es része a honlapnak egyre több Ön által készített ruhát, felsőket, szoknyákat fog ajánlani. Látom még nincsenek beárazva, de várom a frissítést.
 
 Szerintem igen is lesz egyre több érdeklődő aki szeretne vásárolni... Nálunk is egyre elterjedtebb a Web-es vásárlás. Sajnos nagyon kevés helyen lehet. Vidékieknek nagyon nehéz egyedi, szép darabot vásárolni.  Szerintem azonban sokkal jobban értékesíthetőek a termékek, ha  modelleken vannak bemutatva a webes boltban is,  és ha a weboldalon direkt rendelési opció is lenne. 
 Még egyszer gratulálok,  és  várom a további termékek és árak megjelenését.
 
Tisztelettel,

B. Noémi"


   "Kedves Kata!

   Csodálatos volt viselni az Általad megálmodott és elkészített ruhát a számomra oly fontos eseményen. Meg kell mondanom, hogy a leendő ruhám készítőjének kiválasztásakor nagy hatással volt rám mindaz, amit Web-oldaladon olvastam a már nem igazán fiatal, nem nádszál karcsú hölgyek lehetőségeiről. Ugyanakkor a Budapest-Pécs közti fizikai távolság egy kicsit bizonytalanná tett döntésem helyességét illetően.

   Hát ezek a kétségek múltak el egy pillanat alatt az első találkozásunkkor! Kedvességed, beleérző képességed, szakmai tudásod olyan meggyőző volt, hogy akkortól tudom, nem választhattam jobban. A kalap telitalálat volt még a leginkább szkeptikus rokonaim szerint is!

   Ami még nem látszik a képen talán, hogy a ruhában nem kellett feszengenem, nem húzott, vagy feszült sehol sem.   ( Menyasszony-album )

   Szeretném párommal együtt még egyszer megköszönni Neked a megjelenésembe fektetett munkádat. Szerencsésnek tartom magam, hogy találkoztunk. Jó egészséget és boldog vevőket kívánok Neked a továbbiakban is!

A legközelebbi találkozásig üdvözöl

JM. Éva"

Home

Period inspired unusuel wedding dresses, and accessories by Kata, Hungarian designer of Couture

Tárhelyszolgáltató
Port Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.
9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60.
www.webtar.hu,E-mail: szamla@webtar.hu, Tel.:96/566-095
Adószám: 10369658-2-08, EU adószám: HU10369658
Bankszámlaszám: 10200287-30800126-00000000