Tegye a kedvencei közé!    

A díva

 

Álom, luxuskivitelben

 

   Az alábbi kollekció darabjai alternatív menyasszonyi ruhának készültek, amelyek később nagyestélyi ruha is lehet. Különleges, luxus anyagokat használtam, sokszor egyedi, kézi festéssel, igényes díszítéssel és kiegészítőkkel. A ruhák mintadarabok, csak egyedi megrendelésre készítem el.

 

        

         Ludmilla          Carmen                 Bella              Borbála          

 

             

      Didó                Regina               Otília               Verbena

 

            

     Izabella                    Hélia                Kincsem

 

 

 

 

Kincsem

   Különleges rövid báli ruha. Az egyedi szabású organza szoknyához látványos díszítésű, kényelmes fűzőt terveztem.

 

 

Hélia

   Egyszerű, a test vonalát követő szatén kombinéruha fölé csodálatos csipkés tüllös kabátka tartozik. Gyönyörű estélyi ruhának, vagy báli öltözetnek.

 

Ludmilla

   Különleges kétrészes luxusruha mályvaszínű taftból. Színes menyasszonyi ruhának, vagy báli ruhának alkalmas. Az egyedi tervezésű szoknyát rengeteg piével karcsúsítottam. A halcsontos dekoratív fűzőhátas míder káprázatos alakot biztosít.

 

Carmen

   Nagystílű báli ruha borvörös mikádó hernyóselyemből. Uszályos nagyszoknya és fűzős hátú elöl zsinórozással dekorált aszimmetrikus míder alkotja a nagyasszonyosan elegáns összhatást. Kiváló színes menyasszonyi ruha is lehet

 

Bella

   Ez az elegáns orgonalila hernyóselyemből készült kreáció lehet egy alternatív menyasszonyi ruha, de báli ruhának is kiváló.

 

Borbála

   Három részes nagyestélyi, vagy báli ruha. Zsinórozott taftból és elasztikus anyagból készült míderrel tökéletes.

 

Didó

  Történelmi-fűzős alternatív menyasszonyi-, vagy estélyi ruha. A domborított mellrészű fűző elejét sűrű steppelés díszíti. A szoknya sellőfazonú, fenékrészen egy ráköthető fodros tornűrrel lesz "menyasszonyos". A vállrész levehető, nagy levelet mintáz, ami a szoknyán ismétlődik. A mintadarab egy különleges színárnyalatú hernyóselyem-santungból készült. A hátfűző és a mellrészt díszítő rózsa négerbarna. Ez a modell tetszőleges színnel készülhet. Hozzá tervezett ékszerem a "Legend in brown". A mintadarab 40-es méretű.

 

 

Izabella

  Gyönyörű borvörös szaténselyem kombinéruha csipkés mellrésszel. Fölé margarétamintás tüllcsipke kabátkát terveztem. A fotón látható csipkekesztyű fokozza a csupacsipke érzést.

 

 

Regina

   Különleges, kézzel festett báli ruha, vagy színes menyasszonyi ruha. A hátulfűzős halcsontos míder különböző színekből cikkenként festett és swarowsky kristályokkal dekorált. A nagy báli selyemszoknya fölé organza dekoráció került. A fotón a vállstólát tornűrként használtuk.

 

 

Otília

   Szecessziós stílusú hosszú muszlinruha, alatta szaténselyem kombinéruha. Gyönyörű estélyi ruhának.

 

 

Verbena

   Mikádóselyemből készült koktélruha luxus minőségben. Rövid báli ruhának, vagy menyecskeruhának ajánlom.

 

 

Period inspired unusuel wedding dresses, and accessories by Kata, Hungarian designer of Couture